Ontdek de diensten,
van Develop Together

Develop Together verricht een aantal diensten voor de klant. Voornamelijk richten wij ons op het maken van een website vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Daarnaast draaien wij onze rug niet om voor het creëren van een niet bestaande huisstijl. Belangrijk om te vermelden is dat wij geen onderscheid maken tussen kleine ondernemingen of grote onderneming, wij werken met iedereen samen!

Huisstijl ontwikkelen

Wanneer er nog geen huisstijl is voor het bedrijf kunnen wij deze voor u ontwikkelen. Zo bedenken wij passende kleuren, lettertypes, een logo en nog meer wat uw bedrijf kenmerkt. Aan de hand van de huisstijl kunnen visitekaartjes en andere dingen ontworpen worden.

UI/UX Design

Zijn er verschillende ideeën over wat de website of applicatie moet bevatten? Dan is het tijd om deze ideeën uit te werken middels een grafisch ontwerp waarbij er van lo-fi ontwerpen naar een high-fi ontwerp wordt gewerkt. Belangrijk is dat de eindgebruiker altijd centraal staat in de ontwerpen.

Web development

Wanneer er een grafisch ontwerp is dat gemaakt is door ons of aangeleverd is door u, kunnen wij dit omzetten tot een website of applicatie. De meeste websites worden gemaakt met het WordPress CMS waardoor u zelf aanpassingen kunt doen aan de website. Ideaal dus!