Dit is Develop Together,
de website maker,
bij jou in de buurt

Wij zijn Develop Together een bedrijf wat zich focust op het naar buiten komen van uw bedrijf. Een website is namelijk veel meer dan een visitekaartje, het zorgt ervoor dat er een fundering wordt gelegd voor je business. Develop Together doet dit door te inventariseren in de huidige situatie, ideeën te creeëren, dit uit te werken en het uiteindelijk te lanceren.

Samen bouwen aan uw online aanwezigheid

Bij Develop Together zijn we ervan overtuigd dat de beste resultaten worden behaald door samenwerking. Ons bedrijf is opgericht met het idee om samen met onze klanten te werken aan de ontwikkeling van hun online aanwezigheid.

 

Develop Together heeft ervaring in het ontwikkelen van huisstijlen, het ontwerpen van websites en het realiseren van online projecten/ websites. We zijn trots op ons vermogen om de behoeften van onze klanten te begrijpen en de beste oplossingen te bieden die daarop aansluiten.

 

Bij Develop Together gaan we verder dan alleen het leveren van een dienst of product. We streven ernaar om onze klanten volledig te begrijpen, zodat we ze de beste ondersteuning en advies kunnen bieden om hun doelen te bereiken. We werken graag nauw samen met onze klanten om een ​​partnerschap op te bouwen en zo te zorgen voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

 

Onze missie is om onze klanten te helpen groeien en succes te behalen in de digitale wereld. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, het ontwerpen en realiseren van een prachtige website of uitvoeren van een idee over een applicatie.

 

Bij Develop Together staan we voor kwaliteit, creativiteit en samenwerking. We zijn gepassioneerd over ons werk en streven ernaar om elke klant een op maat gemaakte oplossing te bieden die aan hun behoeften voldoet. We nodigen u uit om verder te lezen op onze website en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw online doelen.

Eigenaar Develop Together

Veelgestelde vragen

De meeste websites worden met het WordPress CMS gemaakt. De website wordt zo gemaakt dat u zelf verschillende dingen kan toevoegen/ wijzigen. Denk aan het veranderen van teksten of afbeeldingen of het toevoegen van reviews, projecten of blogs. Wanneer de website live wordt gezet geven wij u een training met daarbij een handleiding.

Dit is afhankelijk van het type project. Na het opleveren van de content zoals teksten en afbeeldingen streven wij er naar toe om de website binnen 4 weken live te hebben staan.

Onze focus ligt op het maken van websites. Uiteraard kunt u ook voor een verzoek van een applicatie ons contacteren. Daarbij kijken wij naar de mogelijke oplossingen en of wij in staat zijn om deze applicatie te realiseren.

Wij zijn gevestigd in de bollenstreek, hier halen wij ook onze meeste klanten vandaan. Echter zit onze doelgroep in heel Nederland en maakt het dus helpen wij in heel Nederland bedrijven/ klanten aan een nieuwe website.

Wie zit erachter Develop Together

Yoeri Massop is de man achter Develop Together, een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op huisstijlontwikkeling en website-ontwerp. Yoeri is pas 22 jaar oud, maar heeft al een schat aan ervaring op het gebied van webontwikkeling en heeft een passie voor het maken van prachtige en functionele websites.

Yoeri heeft informatica gestudeerd aan de Hogeschool Leiden, waar hij zich specialiseerde in webontwikkeling. Na zijn afstuderen heeft hij gewerkt bij verschillende bedrijven, waaronder Secure Design in Leiden en Profound in Curaçao. Bij deze bedrijven heeft Yoeri veel ervaring opgedaan op het gebied van webontwikkeling en heeft hij samengewerkt met klanten en opdrachtgevers.

Tijdens zijn werkervaring heeft Yoeri veel positieve feedback ontvangen van klanten en opdrachtgevers die blij waren met zijn professionele en persoonlijke aanpak. Hij kreeg ook steeds vaker aanvragen van klanten aan de zijkant, die hem vroegen om hun websites te ontwerpen of hun huisstijl te ontwikkelen.

Het was deze ervaring die Yoeri deed besluiten om zijn eigen onderneming te starten, Develop Together genaamd. Yoeri wilde een bedrijf creëren dat zich onderscheidt door samen te werken met klanten en hen te betrekken bij het ontwikkelingsproces. Hij wilde een bedrijf creëren dat de behoeften van klanten begrijpt en er alles aan doet om hen tevreden te stellen.
Met Develop Together wil Yoeri een plek creëren waar klanten zich op hun gemak voelen en waar ze weten dat ze in goede handen zijn. Hij gelooft dat door samen te werken, hij in staat zal zijn om prachtige en functionele websites te maken die de behoeften van zijn klanten volledig weerspiegelen.

Yoeri’s passie en toewijding voor webontwikkeling hebben hem gebracht waar hij nu is: aan het hoofd van een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige websites en huisstijlen. Met zijn ervaring, vaardigheden en enthousiasme is Yoeri vastbesloten om de digitale wereld te veroveren en zijn klanten te helpen om hun online doelen te bereiken.

Eigenaar - Develop Together