Een samenwerking op maat, onze aanpak bij Develop Together

Wanneer u met ons in zee gaat hanteren wij altijd een vaste aanpak. Voordat wij aan het project beginnen is het nodig om te weten wat de huidige situatie is van het bedrijf. Hierbij kijken wij naar verschillende aspecten zoals of er al een huisstijl is, wat het bedrijf precies doet, wat de doelgroep is etc. Door deze inventarisatie kunnen er ideeën bedacht worden waarmee de eerste ontwerpen gemaakt worden en uiteindelijk er gewerkt wordt van een grafisch design naar een uiteindelijk eindresultaat.

Inventarisatie

Bij Develop Together willen we graag eerst een goed beeld krijgen van uw bedrijf en uw doelen voor de website. Dit doen we door de huidige situatie van uw bedrijf te bekijken, te onderzoeken wie uw doelgroep is en wat uw wensen zijn voor de website. Op basis hiervan maken we een offerte op maat, zodat u precies weet wat u kunt verwachten van onze samenwerking.

Idee creatie

In deze fase gaan we samen met u aan de slag om verschillende ideeën te bedenken en te schetsen. We maken hierbij gebruik van de informatie die we hebben verkregen tijdens de inventarisatie fase. Door nauw met u samen te werken, kunnen we snel inspelen op uw behoeften en veranderingen doorvoeren waar nodig. Wanneer we samen tot een definitief ontwerp zijn gekomen, maken we het grafisch design en wordt er gekeken naar de content die aangeleverd dient te worden.

Realisatie

Na goedkeuring van het grafisch design, gaan we aan de slag met de realisatie van de website. Hierbij maken we gebruik van het WordPress CMS en kunnen we nog aanpassingen doen voordat we de website opleveren. Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat we uw website snel en efficiënt kunnen realiseren, zodat u snel online bent.

Lancering

Wanneer de website klaar is, wordt deze uitgebreid getest met verschillende gebruikers en besproken met u als opdrachtgever. We leggen u uit hoe u zelf dingen kunt wijzigen op de website en geven u een handleiding mee. Mocht u tegen technische problemen aanlopen, dan staan wij altijd voor u klaar om u te helpen. Na uw akkoord zetten we de website live, zodat u snel kunt profiteren van uw nieuwe online visitekaartje.