Tarieven van Develop Together

Bij Develop Together begrijpen wij dat elke klant uniek is en daarom hanteren wij geen vaste prijzen. Het is lastig om een vaste prijs te geven voor een project omdat elke website of applicatie verschillend is en de wensen en behoeften van elke klant anders zijn. De prijzen zijn daarom afhankelijk van verschillende factoren. Zoals bijvoorbeeld het pakket dat gekozen wordt, is het alleen de realisatie van de website of het complete pakket van het ontwikkelen van een huisstijl tot een website/applicatie. Daarnaast kan een website variëren van een standaard website tot een website met ingewikkelde functies en een hoog aantal pagina’s.

 

Bij Develop Together werken wij met Feature-Based pricing, afhankelijk van het aantal pagina’s, functionaliteiten en de complexiteit bepalen wij de prijs. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze tarieven en bieden altijd een eerlijke prijs voor onze diensten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven. 

Keuzepakket

Het kan voorkomen dat u een bedrijf heeft of gaat beginnen dat alleen een enkel aspect nodig heeft. U heeft bijvoorbeeld een huisstijl nodig, een design voor een website, of alleen een website omdat u het design
al heeft. Samen komen wij tot de gepaste oplossing. Het fijnste voor ons is het totaalpakket, op die manier hoeven
wij niet het design van een andere partij over te nemen die niet aansluit
op onze stijl.

Websitepakket

De volgende aspecten zijn inbegrepen bij het volgende pakket:

Totaalpakket

De volgende aspecten zijn inbegrepen bij het volgende pakket:

Overige verzoeken

Natuurlijk is het maken van een huisstijl, design van een website of het compleet realiseren van een website niet het enige wat wij doen. Heeft u een idee over een applicatie of een ander verzoek betreft het ontwerpen van iets of het realiseren van een applicatie of webshop? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij naar een oplossing. Zie verder op de pagina: wat doen wij niet, waarvan wij ons uitsluiten.