De People Manager

Totaalpakket

Voor de eenmanszaak De People Manager is een website gerealiseerd met het WordPress CMS, waarbij er gebruik is gemaakt van Elementor. De website geeft een beeld over de persoon achter De People Manager: Paul. Op de website is goed te zien wie Paul is en wat zijn achtergrond is en daarnaast welke diensten hij levert met De People Manager.

Belangrijke aspecten op de website is de ervaring van Paul, belangrijke inspirerende quotes, verschillende diensten, ervaring van klanten, oplossingen die het bedrijf biedt en natuurlijk het contactformulier waar de gebruiker naartoe moet.

De People Manager - Develop Together

Waar begonnen wij 

Vooraf aan het project was er nog niets bekend: er waren geen kleuren, lettertypes, logo’s etc. Vanaf het begin moesten wij bedenken wat het doel achter de website was en aan welke eisen de website moest voldoen. Inspirerende quotes moesten goed naar voren komen, bezoekers moesten een goed beeld krijgen van Paul en uiteindelijk moest de call to action zijn om contact op te nemen.

Welk proces is doorlopen 

Tijdens dit project is er iteratief gewerkt, het design is steeds en steeds verbeterd aan de hand van verschillende feedback gesprekken. Vaak namen wij wijzigingen door en werd er gekeken of er nog iets veranderd moest worden en waarom. Na het afronden van het design is de website lokaal gerealiseerd en uiteindelijk getest en weer doorgenomen met de opdrachtgever/ Paul. Na goedkeuring is de website online gezet en de verbinding beveiligd.