Puur bij femke

Totaalpakket

Voor de eenmanszaak Puur bij Femke is een website gerealiseerd met de technieken HTML, CSS/SASS en jQuery. De website geeft een overzicht van verschillende dingen zodat klanten een goed beeld krijgen van de salon en de persoon die erachter zit: Femke. Zo is op de website te zien wie Femke is en wat haar huidige situatie is. Daarnaast is te zien welke producten er gebruikt worden in de salon met een mooie slideshow erbij.

Wat belangrijk is dat er vertrouwen gewekt wordt, dit is de reden waarom er verschillende reviews zijn weergegeven op de website. Belangrijk is dat klanten in een oogopslag kunnen zien wat de prijzen zijn van de salon. Op de website zijn verschillende pakketten te zien met de prijzen zodat de klant hieruit een keuze kan maken. Ten slotte is het doel dat de website bezoeker een afspraak gaat maken, dit kan op de contactpagina waarbij Femke het ingevulde formulier via de mail kan inzien.

Puur bij Femke - Develop Together

Waar begonnen wij 

Vooraf aan het project waren er enkel twee kleuren bekend bij de salon: namelijk de bruine en de groene kleur. Om deze kleur moest een huisstijl worden bedacht, zo zijn er verschillende lettertypes gekozen die matchen bij het bedrijf en hebben deze lettertypes elk een bepaalde grote. Daarnaast was het doel van de website nog niet goed bekend, door samen te brainstormen wisten wij het doel te achterhalen. Het doel was namelijk boven de concurrentie stijgen met andere prijzen en de websitebezoekers een afspraak laten maken.

Welk proces is doorlopen 

Om de website te realiseren is er gebruik gemaakt van verschillende ontwerpen. Zo is er samen met de klant overlegd welke functionaliteiten op de website moesten komen en zijn aan de hand van deze functionaliteiten een aantal ontwerpen voorgelegd. Deze ontwerpen werden uitvoerig besproken, waardoor het grafisch design gemaakt kon worden aan de hand van de feedback. Na het afronden van het design werd deze weer besproken en werd de benodigde feedback verwerkt. Uiteindelijk is de website tot stand gekomen en getest met meerdere eindgebruikers.